FruGrøn.dk

|

Husarbejde, sundhed og miljø med oplevelser

Bridge undervisning

 

Undersøgelser viser, at bridge er en af de sportsgrene, der er med til at begrænse sygdom i alderdommen. Det er spændende og udfordrende, og alle kan være med. Så kom og se, om det er noget for dig. Og ALLE kan lære bridge i mine kurser!
Ingen tykke bøger men læring mens vi spiller

NYHED: Lær Bridge hurtigt og nemt på nettet

I samarbejde med Danmarks Bridge forbund er det nu muligt, at lære bridge online. Har I venner der gerne vil lære bridge hurtigt uden at læse tykke bøger så er det nu. Mit kursus starter tirsdag den 26. oktober kl. 19-21(del gerne)
https://www2.bridge.dk/Default.aspx?ID=25673

 
 

spil bridge

 

Privat undervisning i Bridge

Kan du samle 4-6 personer kommer jeg gerne og underviser. Både helt nybegyndere og letøvede.  I min undervisning kan indgå spil og læring i grupper på læringsplatformen Funbridge.com. Her opretter jeg grupper og vi kan chatte sammen eller du kan få direkte undervisning via Facetime. Ring for snak: 20652065
 
 

FB gruppe ” Bridge på nettet”

Er du på facebook har jeg oprettet en gruppe, hvor man kan diskutere meldinger, spil og stille spørgsmål til “eksperterne” Søg gruppen “Bridge på nettet”

Bestil ferie med bridge og medicin

I flere år har jeg arrangeret bridgeture til den smukke by Tranekær på Langeland. Vi bor og spiser på Sukkerfabrikken som ligger ved siden af Medicinhaverne og Tranekær slot.
Da jeg er langelænder viser jeg rundt på øen, og holder foredrag happening om Medicinplanter i Nordeuropas største medicinhaver. Ring for tilbud med grupper 20652065.

Bridge Langeland. 12 – 14 juni 2019.

 

FruGrøn melder med topspillerne!

Så har vi været på et spændende og lærerigt bridgekursus med 2 af de danske topspillere. Jacob Røn og H.C. Nielsen underviste inspirerende på Asskov Højskole. Så nu er jeg parat til undervisning af nybegyndere og privat undervisning for let-øvede. At spille bridge er inspirerende, socialt og udfordrende. OG alle kan være med.

 

 

Læs mere Lynbridge i Sorø eller besøg Sorø Bridgekursus hjemmeside

Bridge er på listen over 5 gode tricks til at holde sig frisk i hjernen. Læs mere her

 

Comments are closed.