FruGrøn.dk

|

Husarbejde, sundhed og miljø med oplevelser

Bridge undervisning

 

Undersøgelser viser, at bridge er en af de sportsgrene, der er med til at begrænse sygdom i alderdommen. Det er spændende og udfordrende, og alle kan være med. Så kom og se, om det er noget for dig. Og ALLE kan lære bridge i mine kurser!
Ingen tykke bøger men læring mens vi spiller

NYHED: Lær Lynbridge på nettet

Vil du lære bridge hurtigt og effektive, så kontakt mig for online kursus i bridge. Vi kan mødes privat eller i flok og jeg garanterer en god oplevelse ved at lære og spille bridge på nettet.
Jeg er undervisningsvant i det virtuelle rum. I lærer hurtigt bridge uden for meget læsning i tykke bøger, men ved spil på fx. funbridge.com og Realbridge. Jeg sørger for I møder andre noviser, der vil lære bridge.
Jeg kalder mine kurser “lynbridge” og min pædagogik er “Learning by dooing”. Og mit motto er “alle kan lære at spille bridge” og få stor glæde af det.
OG du behøver ikke læse tykke bøger.
Læs mere på min blog “lynbridge.nu”

 

spil bridge

 

Privat undervisning i Bridge

Kan du samle 4-6 personer kommer jeg gerne og underviser. Både helt nybegyndere og letøvede.  I min undervisning kan indgå spil og læring i grupper på læringsplatformen Funbridge.com. Her opretter jeg grupper og vi kan chatte sammen eller du kan få direkte undervisning via Facetime. Ring for snak: 20652065

FB gruppe ” Bridge på nettet”

Er du på facebook har jeg oprettet en gruppe, hvor man kan diskutere meldinger, spil og stille spørgsmål til “eksperterne” Søg gruppen “Bridge på nettet”

Bestil ferie med bridge og medicin

I flere år har jeg arrangeret bridgeture til den smukke by Tranekær på Langeland. Vi bor og spiser på Sukkerfabrikken som ligger ved siden af Medicinhaverne og Tranekær slot.
Da jeg er langelænder viser jeg rundt på øen, og holder foredrag happening om Medicinplanter i Nordeuropas største medicinhaver. Ring for tilbud med grupper 20652065.

Bridge Langeland. 12 – 14 juni 2019.

 

FruGrøn melder med topspillerne!

Så har vi været på et spændende og lærerigt bridge kursus med 2 af de danske topspillere. Jacob Røn og H.C. Nielsen underviste inspirerende på Asskov Højskole. Så nu er jeg parat til undervisning af nybegyndere og privat undervisning for let øvede. At spille bridge er inspirerende, socialt og udfordrende. OG alle kan være med.

 

 

Bridge er på listen over 5 gode tricks til at holde sig frisk i hjernen. Læs mere her

 

Comments are closed.