FruGrøn.dk

|

Husarbejde, sundhed og miljø med oplevelser

Bridge undervisning

 

 

Privat undervisning i Bridge

Kan du samle 4-6 personer kommer jeg gerne og underviser. Både helt nybegyndere og letøvede.  I min undervisning kan indgå spil og læring i grupper på læringsplatformen Funbridge.com. Her opretter jeg grupper og vi kan chatte sammen eller du kan få direkte undervisning via Facetime. Ring for snak: 20652065

Lær Bridge på nettet under CORONA

På Funbridge.com har Sorø Bridgeklub hver uge en eksklusiv og gratis turnering tirsdag og torsdag for spillere med navn og foto. Søg “træning”, “eksklusiv turnering” og “Anne Grete Rasmussen”. Jeg vil guide/kommentere spillene, hvis der er behov. For at deltage, skal du have dit eget navn og et vellignende foto. Kontakt mig for en kode.

Hvis du installerer Funbridge.com på din PC eller Ipad, er der 100 gratis spil. Der er vinpræmie til nr.1 og nr. 8 i torsdagsklubben i uge 7 og præmier i tirsdagsklubben i uge 8.
Hvordan gør jeg læs mere på “Lynbridge i Sorø”

Spørgsmål om bridge på Facebook?

Er du på facebook har jeg oprettet en gruppe, hvor man kan diskutere meldinger, spil og stille spørgsmål til “eksperterne” Søg gruppen “Bridge på nettet”

Ferie med bridge og medicinplanter

Kom og vær med til en lille bridgeturnering i det smukke Tranekær på Langeland. Vi skal bo på Sukkerfabrikken som ligger ved siden af Medicinhaverne og Tranekær slot.
Da jeg er langelænder, arrangerer jeg gerne en sådan tur for. Ring 20652065. Se program fra 2019.

Bridge Langeland. 12 – 14 juni 2019.

 

FruGrøn melder med topspillerne!

Så har vi været på et spændende og lærerigt bridgekursus med 2 af de danske topspillere. Jacob Røn og H.C. Nielsen underviste inspirerende på Asskov Højskole. Så nu er jeg parat til undervisning af nybegyndere og privat undervisning for let-øvede. At spille bridge er inspirerende, socialt og udfordrende. OG alle kan være med.

 

Bridge undervisning i 2018 – 2019

Undersøgelser viser, at bridge er en af de sportsgrene, der er med til at begrænse udvikling af Alzheimer.  Det er spændende og udfordrende, og alle kan være med. Så kom og se, om det er noget for dig.

Sorø Bridgeklub udbyder bridge kurser med et hold for nybegyndere og hold for letøvede.

Der er kurser i efteråret 2018 og i foråret 2019 for både nybegyndere og for letøvede.
Læs mere Lynbridge i Sorø eller besøg Sorø Bridgekursus hjemmeside

Bridge er på listen over 5 gode tricks til at holde sig frisk i hjernen. Læs mere her

 

Comments are closed.