FruGrøn.dk

|

Husarbejde, sundhed og miljø med oplevelser

Broby Planteskole sponsorerer flere frugttræer

oktober 25th, 2009 at 20:32
Det er derfor med glæde at meddele, at følgende børneinstitutioner:
  • Naturbørnehuset, Munke Bjergby
  • Sandlyng Børnehus, Stenlille
  • Børnehaven Regnbuen, Ruds Vedby
er meget velkommen til at komme og deltage i plantning  af frugttræer på Ankerhus på fredag kl. 10, Meget gerne med børn. I får så jeres 3 frugttræer med hjem, og må selv plante dem. Læs mere nedenfor
Venligst Anne Grete Rasmussen

Det er derfor med glæde at meddele, at følgende børneinstitutioner:Naturbørnehuset, Munke Bjergby Sandlyng Børnehus, Stenlille Børnehaven Regnbuen, Ruds Vedbyer meget velkommen til at komme og deltage i plantning  af frugttræer på Ankerhus på fredag kl. 10, Meget gerne med børn. I får så jeres 3 frugttræer med hjem, og må selv plante dem. Læs mere nedenfor
Venligst Anne Grete Rasmussen

Comments are closed.