FruGrøn.dk

|

Husarbejde, sundhed og miljø med oplevelser

Nyheder i September

september 6th, 2009 at 12:15

Grønt Forum i Sorø uddeler miljø-pris til FruGrøn

Mon det var fortjent?
Skriv din kommentar på Sjællandske Mediers blog

Skal vi have grønne butikker i Sorø?

Grøn Hverdag skriver i deres seneste nyhedsbrev, at de vil arbejde for flere grønne butikker i Sorø. Hvis du vil være med så kontakt Dorte E Nielsen, der er formand i Sorø på telefon 38888151…..Godt initiativ;0)
“Netværket for Grøn Butik er et samarbejdsnetværk mellem de aktører der laver Grøn Butik i Danmark. Netværket har udarbejdet et fælles koncept og fælles minimumsretningslinjer, som alle der bruger Grøn Butik logo og idé skal arbejde indenfor.”

Septemberhaven er så flot

Lige nu er haven så flot og frodig. Det er nu, at alle grøntsager høstes fra haven. Hvis du har overskud af blommer, æbler, bønner eller skønne blomster, så tag det med på arbejde eller giv det til børnehaven, skolen, naboer eller vennerne. Du glæder både dine medmennesker, naturen og miljøet. Hvorfor kan vi ikke være selvforsynende med æbler og grøntsager i september? Hvordan lærer vi vores børn at spise danske frugter?

“Fremtiden begynder nu”

Grønt Forum i Sorø viser filmen “fremtiden begynder nu” i Victoria teatret. Det er gratis at deltage, og der serveres en let forfriskning til de fremmødte. Det sker lørdag den 26. september i Viktoria teatret i Sorø kl. 11.30 – 12.45. Der uddeles også en Miljø/Agenda 21 pris.

Comments are closed.