FruGrøn.dk

|

Husarbejde, sundhed og miljø med oplevelser

Nyheder i April

marts 3rd, 2009 at 12:07

Forårssuppe med aprilvitaminer

Hvis man tager på tur i skoven med familien bliver man i godt humørLige nu kan man finde superlækre brændenældeskud, skovsyre, skvallerkål, ramsløg m. mere. Pluk en protion og gå hjem og lav suppe på det. En frisk kylling, en masse urter fra naturen, nogle store kartofler, porer eller andet godt. Det er nem påskemad og man smager det til med de krydderier man synes om. Familien får en overraskelse, da suppen er selvkomponeret og lavet på naturens friske urter.
Her er et foto af skovsyre og brændenældeskud.

Forårssuppe med aprilvitaminer
Hvis man tager på tur i skoven med familien bliver man i godt humørLige nu kan man finde superlækre brændenældeskud, skovsyre, skvallerkål, ramsløg m. mere. Pluk en protion og gå hjem og lav suppe på det. En frisk kylling, en masse urter fra naturen, nogle store kartofler, porer eller andet godt. Det er nem påskemad og man smager det til med de krydderier man synes om. Familien får en overraskelse, da suppen er selvkomponeret og lavet på naturens friske urter.

Her er et foto af skovsyre og brændenældeskud.

Comments are closed.