FruGrøn.dk

|

Husarbejde, sundhed og miljø med oplevelser

Giftfri have i din kommune

maj 11th, 2015 at 11:34

IMG_5832Mangler du tips og ideer til hvorledes man nemt kan dyrke sunde fødevarer i haven uden brug af giftstoffer.
Kom og besøg min have, eller kontakt mig for besøg eller foredrag i foreninger, kolonihaver, fælleshaver eller på arbejdspladser. Hvordan kommer man i gang uden for stort besvær, og hvilke planter giver store udbytter.
Jeg har mange års erfaring med hensyn til dyrkning, opbevaring og ernæringsmæssig værdier af vores fødevarer. Derudover er jeg nyuddannet økologisk haveambassadør, så min mission er at få gang i at udnytte viden og erfaringer til at dyrke sundere og mere bæredygtigt i vores haver og i lokalområdet.

Link til mine Powerpoint om Giftfri-haver i Sorø

Comments are closed.